torsdag den 7. oktober 2010

Huer

Så er det altså blevet tid til at lune de små ører igen. Jeg har syet en stak unika huer op. Alle er i str 52 cm, koster 200 kr plus porto og kan laves i andre størrelser. Huerne er alle foret med lækker blød bomuldsvelour og har midterstykke i patchwork i et væld af skønne farver

Solgt, lignende kan bestilles           SOLGT, lignende kan bestilles


SOLGT, lignende kan bestilles


                                 SOLGT, lignende kan bestilles4 kommentarer:

 1. Hej Iben..
  Skønne skønne huer!!:)
  Mon ikke en 52'er passer sådan en alm. 2½årig..?
  Du tager ikke mod ønsker/bestillinger vel..?:)
  Jeg er helt vild med dine hatte - men er nok mest til fløjl.. Og så skal den passe til en pang lilla flyverdragt (og brune støvler)..;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Hej!
  Sikke fine huer!
  Kan du mon lave een i str. 4 år? (Som den med lilla fløjl, brun hollys, graziela med brun bund og kløver, retro-blomster og evt. elefanter)
  Venligst Loppe

  SvarSlet
 3. Hovsa, undskyld at jeg helt havde overset jeres kommentarer og tusind tusind tak for de søde ord om huerne.
  Mht størrelse på huer er det allerbedst at prøve at måle barnet lige over ørerne og så helt vandret rundt. Børnehoveder er så forskellige, so eks kan jeg nævne at min datter som fylder 5 i Februar og min søn som netop er blevet 2 begge har en hovedomkreds på 52 cm!?..
  Jeg vil gerne tage i mod bestillinger, men tror det er nemmest at klare den over min mail: ibenc@hotmail.com, så finder vi ud af det med farveønsker og størrelse (:

  Kærlig hilsen Iben

  SvarSlet
 4. hvor er det nogen skønne huer, men kender ikke så små børn, vil fortælle at jeg selv i tredserne, ja så gammel er jeg,syede nogen som lignede:)

  SvarSlet